Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/8/6/6/krystal-ren.dk/httpd.www/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141 Om Krystal Ren

Om Krystal Ren

Krystal Ren er en servicevirksomhed, hvis ledelse har mere end 20 års erfaring  rengøringsbranchen. Vi er en hurtigt ekspanderende virksomhed, som har mange forskellige kundeprofiler. Siden virksomhedens grundlæggelse har vi været under konstant positiv udvikling, hvorfor vi har formået at have en hurtig udvidelse af vort kundekartotek. 
 
Vores kunder er alt fra klinikker indenfor kiropraktik, fysioterapi, tandpleje, til virksomheder indenfor salg, el-teknik, lager og opbevaring, VVS & Kloak, handelsvirksomheder, grossister, møbelbutikker, tømrer og snedker, entreprisevirksomheder, produktionsvirksomheder, office hoteller, og ikke mindst private kunder.
 
Som virksomhed lægger vi vægt på at have større og mindre virksomheder, men også private, som samarbejdspartnere, da dette giver os erfaring indenfor flere arbejdsområder. Vi har kapacitet, lyst og vilje.  
 
De ansatte hos Krystal Ren er håndplukkede, men uddannede folk. Ansættelsesforhold med vores medarbejdere er langvarige, idet de vælges med omhu, for således at have mest muligt tilfredse kunder. Det betyder dog ligeledes for os, at vi glæder vores medarbejdere med et fast job, da dette skaber det bedst mulige samarbejde for begge parter!